West Side Family ft. Eranda Libohova – Marinela (Official Video 4K)


Letras de canciones y video : Original Video
Muzika: Alban Kondi dhe Elgit Doda
Teksti: Alban Kondi
Arrangement: Klodian Qafoku dhe Fabian Basha
Video by: Chill Pro

Follow the performing artists on Instagram:
https://www.instagram.com/westsidefamilyofficial/
https://www.instagram.com/landifornia/
https://www.instagram.com/armirshahini/

Landi

Dola një moment unë
Vetëm një moment unë
Sa pashë sytë e tu u ndala

Doja të të flisja
S’dija si ta nisja
Dhe të erdha ty nga mbrapa

Fola një moment unë
Vetëm një moment unë
Një shikim unë ty ta fala

Ti s’doje të më flisje
Të më begenisje
Po të ngeli koka mbrapa

Refreni
Eranda Libohova e çunat

Mari Marinela
Veshur me kordela
Flokët kaçurrela
Syni bukur ti
Mari Marinela
Veshur me kordela
Flokët kaçurrela
Sa bukur po rri

Mari Marinela laaa
Mari Marinela laaa
Mari Marinelaaaaa

Xhiku

Ohooo
Amon vlla si ta falsha?
Trupin pikturë
Dot zemrën s’e ndalsha
Rash ah n’dashni me ty rafsha
T’bukur si sot gjith’ jetën t’pafsha
Tingi tingi tingi tingi tingi tingi yeah
1 e 1 bëjnë 2, por ti je sa për 3
Tingi tingi tingi tingi tingi tingi yeah
Ja ku me ke zemër ja ku me ke

Refreni
Eranda Libohova e çunat

Mari Marinela
Veshur me kordela
Flokët kaçurrela
Syni bukur ti
Mari Marinela
Veshur me kordela
Flokët kaçurrela
Sa bukur po rri

Mari Marinela laaa
Mari Marinela laaa
Mari Marinelaaaaa

Landi

Dola një moment unë
Vetëm një moment unë
Sa pashë sytë e tu u ndala

Doja të të flisja
S’dija si ta nisja
Dhe të erdha ty nga mbrapa

Fola një moment unë
Vetëm një moment unë
Një shikim unë ty ta fala

Ti s’doje të më flisje
Të më begenisje
Po të ngeli koka mbrapa

Refreni
Eranda Libohova e çunat

Mari Marinela
Veshur me kordela
Flokët kaçurrela
Syni bukur ti
Mari Marinela
Veshur me kordela
Flokët kaçurrela
Sa bukur po rri

Mari Marinela laaa
Mari Marinela laaa
Mari Marinelaaaaa

Xhiku

Tingi tingi tingi tingi tingi tingi yeah
1 e 1 bëjnë 2, por ti je sa për 3
Tingi tingi tingi tingi tingi tingi yeah
Ja ku me ke zemër ja ku me ke

Eranda Libohova dhe çunat

Mari Marinela laaa
Mari Marinela laaa
Mari Marinelaaaaa

(Visited 7 times, 1 visits today)

Author: Youtube

youtube Channel

Leave a Reply

Insert Lyrics / Insertar letra

West Side Family ft. Eranda Libohova – Marinela (Official Video 4K) lyrics

testo songtexte paroles Текст Песни musicas